Oyaide

Oyaide wordt nu erkent als de Nr 1 in Japan en is dan ook in een sneltreinvaart wereld leider op het gebied van stroom voorzieningen. Oyaide maakt een start met voedingskabels die de geluidskwaliteit drastisch weet te verbeteren. In de catalogus van Oyaide staan dan ook producten die een must zijn voor alle liefhebbers van serieuze muziek.

Oyaide wordt nu erkent als de Nr 1 in Japan en is dan ook in een sneltreinvaart wereld leider op het gebied van stroom voorzieningen. Oyaide maakt een start met voedingskabels die de geluidskwaliteit drastisch weet te verbeteren. In de catalogus van Oyaide staan dan ook producten die een must zijn voor alle liefhebbers van serieuze muziek. Door gebruik te maken van de producten van Oyaide zal u ervaren dat er meer uit uw Hi-Fi systeem te halen is dan voorheen. Probeer de producten van Oyaide en u zal zeer zeker niet teleurgesteld worden.


Oyaide gevestigd in Japan, is meer dan 50 jaar geleden (1952) begonnen als hoogwaardige kabel leverancier. Oyaide heeft inmiddels een wereldwijde reputatie opgebouwd in kabels en accessoires. De diverse producten van Oyaide werden dan ook bekroont met een Multi award. Bij ontvangst van een Oyaide product zal u dit ook meteen begrijpen en niet anders kunnen zeggen dan dat er aan ieder detail is gedacht.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published